Свиняча нога, запечена під гірчичним соусом
Свиняча нога, запечена під гірчичним соусом

Свиняча нога, запечена під гірчичним соусом

    

27 Листопада, 2019

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Свиняча нога - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Гірчиця - 40 г

Майонез - 350 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Свинячу ногу вимити, посипати сіллю і чорним перцем.

2Часник подрібнити і натерти їм свинячу ногу.

3Цибулю нарізати великими шматками і викласти в рукав для запікання, потім викласти ногу.

4Майонез і гірчицю перемішати і покласти в рукав.

5Запікати в аерогрилі 1,5 години при температурі 240°С.

00:00