Пиріжки картопляні з чорносливом
Пиріжки картопляні з чорносливом

Пиріжки картопляні з чорносливом

  ,   

25 Жовтня, 2019

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля відварна - 400 г

Олія - 0,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Борошно

Чорнослив без кісточок

Сухарі панірувальні

Сіль

Directions

1Відварну картоплю розтерти в пюре, посолити, влити олію, теплу воду, борошно, щоб вийшло некруте тісто. Дати тісту постояти 20 хвилин, борошно має розбухнути.

2Чорнослив, вимити, очистити від кісточок, опустити в окріп.

3Розкачати тісто, нарізати склянкою кружальця, в середину кожного покласти чорнослив. Защипати тісто у вигляді пиріжків.

4Обваляти кожен пиріжок в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді у великій кількості гарячої олії.

00:00