Розтягаї з оселедцем
Розтягаї з оселедцем

Розтягаї з оселедцем (старий рецепт)

    ,

21 Жовтня, 2019

50 000 избранных рецептов для мультиварки
Этюды о питании

Ingredients

Борошно пшеничне - 400 г

Молоко - 350 мл

Дріжджі - 25‑30 г

Оселедець - 5 шт.

Цибуля - 3 шт.

Яйця - 1‑2 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сухарі товчені - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести в теплому молоці, додати борошно та замісити тісто. Поставити в тепле місце на 30 хвилин.

2Вмішати в тісто 2 жовтки, 2 ст. ложки олії. Збити тісто і дати йому знов піднятися або покласти його в чашу мультиварки на 30 хвилин, включивши режим «Підігрів».

3ФАРШ: Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на маслі зі шматочками оселедця. Дати охолонути.

4Тісто викласти на присипану борошном дошку, сформувати з нього невеликі булочки. Кожну булочку розкачати, в середину вкласти фарш. Кожен кружечок накрити ще одним таким самим, защипнути краї та зробити зверху прокол.

В ДУХОВЦІ:

1Підготовлені розтягаї укласти на змащене маслом деко і дати їм розстоятися 10‑15 хвилин.

2Потім кожен пиріжок змастити яйцем і обсипати сухарями.

3Випікати в духовці, прогрітій до 210‑220°C.

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Сформовані розтягаї викласти у змащену маслом і посипану товченими сухарями чашу мультиварки. Змастити їх зверху вершковим маслом. Включити режим «Випічка» на 60 хвилин.

00:00