відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)
відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)

Бутерброди з пастою з творога та сира

  ,   

16 Квітня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Сир (творог) - 200 г

Сир твердий - 100 г

Майонез - 3 ст. ложки

Кмин - 1 ч. ложка

Хліб - 200 г

Перець червоний мелений

Сіль

Кріп - зелень

Directions

1Сир твердий натерти на дрібній тертці, змішати з сиром (творогом), майонезом, додати перець, кмин і сіль. Масу ретельно збити.

2Тонкі скибочки батона намастити пастою та посипати подрібненою зеленню кропу.

00:00