Креветки зі шпинатом
Креветки зі шпинатом

Креветки зі шпинатом

    ,

1 Липня, 2020

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Креветки сирі очищені (панцири на хвостах залишити) - 500 г

Олія оливкова - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Помідори - 2 шт.

Шпинат - 1,5 пучка

Вино сухе біле - 2 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік) + скибочки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Нагріти 2 ст. ложки оливкової олії в каструлі та підрум'янити в ній нарізану кубиками цибулю. Додати нарізаний кубиками червоний солодкий перець, розчавлений часник і нарізані кубиками помідори без шкірки. Смажити 7 хвилин.

2Додати вимитий і крупно нарізаний шпинат, біле вино, лимонний сік, сіль і перець. Закрити кришкою та варити на маленькому вогні 8‑10 хвилин або доки шпинат не стане м'яким.

3Зняти з вогню, перемішати і тримати в теплі.

4Влити залишки олії у велику сковороду. Покласти в гарячу олію креветки й обсмажувати, постійно мішаючи, 3 хвилини.

5Викласти креветки в шпинат, обережно перемішати. Вилити суміш в підігріте блюдо.

6Подавати зі скибочками лимона.

00:00