Мафіни з полуницею
Мафіни з полуницею

Мафіни з полуницею

    

14 Лютого, 2019

Гастрономъ 2012 №6 (125) Июнь

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 12 шт.

Ingredients

Полуниця - 100‑150 г

Борошно - 1,5 склянки

Вівсяні пластівці швидкорозчинні - 1/3 склянки

Цукор - 0,5‑1 склянки

Яйця - 2 шт.

Йогурт натуральний або полуничний - 170 г

Олія - 2 ст. ложки

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Імбирний порошок - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сода - 1 щіпка

Directions

1У полуниці видалити плодоніжки, ягоди крупно нарізати.

2Яйця збити зі звичайним і ванільним цукром в пишну піну, додати йогурт і олію, збити до однорідності.

3Окремо змішати просіяне з содою та розпушувачем борошно, вівсяні пластівці та імбирний порошок.

4З'єднати яєчно-йогуртову масу з борошняною та дуже швидко перемішати так, щоб залишилися грудки.

5Розкласти тісто по прокладеним паперовими формочками формам для мафінів, в кожну додати по кілька шматочків полуниці.

6Випікати 20‑25 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.

00:00