Кисіль чайний (з фруктовим соком)

  ,

13 Вересня, 2016

Энциклопедия чая

  • Cook: 10 mins

Ingredients

Вода - 1 л

Чай сухий - 6 ч. ложок

Цукор - 20 шматочків

Сік фруктовий - 2 склянки

Крохмаль кукурудзяний - 6-8 ч. ложок

Окріп - 1 стакан

Ванілін

Гвоздика

Кориця

Directions

1У гарячий міцно заварений і солодкий чай, що стоїть на вогні (чорний, зелений або їх купаж), влити розведений в холодній кип'яченій воді крохмаль (1-2 ч. ложки на 1 склянку чаю) і розмішати до загустіння.

2Вимкнути вогoнь і в гарячий кисіль влити фруктовий сік в співвідношенні на 1 обсяг чаю 0,5 обсягу соку і знову розмішати. Для ароматизації можна додати ванілін, гвоздику або корицю.

00:00