гороховий суп
гороховий суп

Суп узбецький

    

5 Жовтня, 2019

Казан, мангал, барбекю

Ingredients

Баранина - 250 г

Горох сушений - 40 г

Сало курдючное - 20 г

Цибуля - 2 шт.

Картопля - 4 шт.

Чорнослив - 4 шт.

Томатна паста - 17 г

Перець солодкий зелений - 1 шт.

Хмелі-сунелі - 3 г

Перець чорний мелений - 2 г

Кріп - 0,5 пучка зелені

Кінза - 0,5 пучка зелені

Сіль

Directions

1Сушений горох замочити і залишити на 2‑3 години.

2Баранину нарубати шматками по 45‑50 г, ретельно промити і покласти в казан, посолити, залити водою і тушкувати на невеликому вогні 20 хвилин.

3Додати нашатковану цибулю, спеції, нарізану невеликими шматочками картоплю, чорнослив, дрібно нарубане курдючное сало, томатну пасту і нарізаний смужками солодкий перець. Накрити казан кришкою і довести до готовності, зрідка помішуючи.

4Подавати суп на стіл, посипавши подрібненою зеленню.

00:00