Цукіні, фаршировані копченим лососем і цибулею порей
Цукіні, фаршировані копченим лососем і цибулею порей

Цукіні, фаршировані копченим лососем і цибулею порей

  ,   , ,

1 Квітня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цукіні - 2 шт. невеликих

Цибуля порей - 1 стебло

Лосось копчений - 100 г філе

Вершки жирні - 100 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Масло вершкове - 25 г для смаження

Олія оливкова - 1 ст. ложка для змащування

Directions

1Розрізати цукіні навпіл уздовж. Змастити оливковою олією, запікати в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.

2Нарізати світлу частину цибулі порей маленькими шматочками, філе лосося - невеликими кубиками або смужками.

3Розтопити в сковороді вершкове масло, обсмажувати цибулю порей до м'якості.

4Додати філе лосося, смажити ще 2‑3 хвилини.

5Влити вершки, посолити, поперчити, перемішати. Додати витягнуту з цукіні м'якоть, нарізану невеликими шматочками.

6Заповнити човники начинкою.

7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин.

00:00