Сьомга у фользі страви з риби духовка, здорове харчування 21 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сьомга - 500 г Лимон - 1 шт. Прянощі Сіль Олія - 20 мл Directions 1Натерти кожен шматок риби травами та сіллю за смаком. Скропити соком лимона і дати трохи постояти (промаринуватися). 2Покласти кожен окремий шматок на фольгу, попередньо змастивши її олією. Загорнути у фольгу сьомгу і поставити в духовку на 30 хвилин. 3На гарнір можна приготувати відварений рис. 4Крім цього, можна зробити вершковий соус і подати рибу разом з лимоном, гарніром і соусом. 00:00