Баранина із зеленою квасолею

    

5 Червня, 2017

Блюда из фасоли (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 600 г грудинки

Картопля - 4 шт.

Квасоля стручкова - 200 г

Курага - 120 г

Помідори - 2 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Зелень рубана (петрушка, базилік) - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю та помідори нарізати дольками, цибулю - кружальцями, солодкий перець і квасолю - шматочками.

2Грудинку порубати шматочками по 50-60 г.

3У глиняний посуд покласти баранину, картоплю, цибулю, солодкий перець, курагу, помідори, квасолю, посолити і посипати зеленню.

4Влити воду так, щоб вона покрила м'ясо й овочі, і тушкувати в духовці 2 години при 160°C.

5Подавати в тому самому посуді, в якому готували.

00:00