Печериці фаршировані (цибулею, сиром і яйцями) страви з грибів духовка 10 Серпня, 2017 Блюда фаршированные (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Печериці - 20 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 1 шт. Сир тертий - 2 ст. ложки Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1-2 ст. ложки Олія - 20 г Салат листовий Зелень петрушки Сіль Directions 1Печериці очистити та промити. 2Ніжки печериць акуратно відокремити від капелюшків, дрібно порубати, з'єднати з пасерованою на олії цибулею, додати зелень петрушки, сіль, яйце, перемішати. 3Цією масою наповнити капелюшки грибів, посипати сиром, сухарями, зверху покласти по шматочку вершкового масла. 4Гриби укласти на деко та запекти до рум'яної скоринки. 5Подавати на блюді, викладеному листям салату, зверху посипати зеленню. 00:00