Суп овочевий збірний

    

12 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вода або овочевий (НЕ грибний!) бульйон - 500 мл

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Капуста - 250 г

Картопля - 2 шт.

Помідори - 1 шт.

Яловичина відварна - 100 г на порцію

Зелень

Спеції

Directions

1У киплячий бульйон покласти картоплю, моркву та нашатковану капусту. Незадовго до готовності овочів додати злегка відварений, а потім підсмажену цибулю, зелену цибулю, дольки помідорів.

2До столу подати з відвареною яловичиною, рубаною свіжою зеленню.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00