Хрін з буряком і часником соуси здорове харчування, лікувальне харчування 8 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов) Ingredients Хрін - 250 г Буряк столовий - 250 г Часник - 50 г Оцет фруктовий - 50 г Вода - 200 г Сіль - 5 г Directions 1Хрін промити, очистити та натерти на тертушці. Буряк відварити, очистити від шкірки та теж натерти на дрібній тертушці. Часник очистити та розтовкти. 2Все змішати, додати кип'ячену охолоджену воду, сіль і оцет. 3Укласти в банку, закрити кришкою, поставити у холодильник на зберігання.Дієта при гіпотонії 00:00