Гарбюр

    

25 Вересня, 2016

365 рецептов французской кухни

  • Cook: 1 hr 45 mins

Ingredients

Капуста - 1 качан

Картопля - 4 шт.

Квасоля стручкова - 150 г

Ріпа - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Цибуля порей - 2 стебла

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Часник - 3 зубчики

Вода - 3 л

Пучок гарні - 1 шт.

Жир полусоленої грудинки - 500 г

Гусак - 1 крильце

Хліб - 6 скибочок

Сир емменталь - 50 г

Перець чорний горошком

Directions

1Капусту нашаткувати. Ріпу, моркву і цибулю нарізати.

2У каструлі змішати жир грудинки і воду, закип'ятити, додати нарізані ріпу, моркву і цибулю, пучок гарні, часник, квасолю, перець. Варити 1 годину.

3Додати капусту і кубики картоплі. Варити 30 хвилин.

4Посолити, покласти крильце гусака, через 10 хвилин прибрати крильце і жир.

5Суп перелити в горщик, зверху покласти хліб і сир. Крильце і жир нарізати і подавати окремо.

00:00