Качка, тушкована у сметані
Качка, тушкована у сметані

Качка, тушкована у сметані

    ,

30 Листопада, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Качка - 600 г м'яса з кістками

Яблука - 1 шт. велике

Цибуля - 1 шт.

Бульйон м'ясний - 150 мл

Сметана - 7 ст. ложок

Олія - 5 ст. ложок для смаження

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень

Directions

1Качине м'ясо нарізати порційними шматками. Цибулину очистити, нарізати кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину та нарізати великими кубиками.

2Обсмажити на олії шматки качки до золотистої скоринки.

3Додати цибулю та яблуко, смажити 3‑5 хвилин.

4Залити качку бульйоном, викласти в пароварку, тушкувати 10‑15 хвилин.

5Потім додати сметану, сіль, перець і тушкувати до готовності.

6Подавати на стіл, прикрасивши зеленню.

Дієта при захворюваннях шлунку

00:00