Брізоль з кальмарів
Брізоль з кальмарів

Брізоль з кальмарів

  

26 Грудня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Кальмари - 1 кг тушок

Зелень

ДЛЯ КЛЯРУ:

Яйця - 2 шт.

Борошно

Вода

Сіль

Олія для обсмажування

Directions

1Тушки кальмарів очистити від плівки. Кожну тушку розрізати навпіл, ретельно відбити (тушка має збільшитися в розмірі десь у 1,5 рази).

2КЛЯР: Яйця збити з сіллю. Додати стільки борошна та води, щоб вийшло тісто консистенції густої сметани. Ретельно перемішати.

3Олію розжарити в сковороді. Тушки кальмарів вмочити в кляр, обсмажити з двох боків до золотистої скоринки, скласти у миску, витримати 30 хвилин.

4Після цього кожну тушку згорнути трубочкою, викласти на блюдо, посипати подрібненою зеленню.

00:00