Сир з курей або дичини

  ,

Серпень 21, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Курка - 1 шт.

Масло вершкове - 200 г

Сир твердий - 150 г

Сік яблучний - 100 г

Мускатний горіх

Сіль

Перець

Ланспік - 700 г

Фюме

Овочі варені

Directions

1З вареної або смаженої курки зняти м'якоть. Провернути її через м'ясорубку 2‑3 рази.

2З'єднати курячий фарш із тертим сиром і вершковим маслом. Ретельно перемішати, додати яблучний сік, мускатний горіх, фюме (концентрований м'ясний бульйон), ще раз добре перемішати.

3Підготовлений таким чином сир розлити у форми та дати йому застигнути.

4При подачі сир викласти на блюдо та гарнірувати ланспіком.

Дієта при гіпотонії

00:00