Помада основна

  

21 Лютого, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

  • Yields: 130 г

Ingredients

Цукор - 150 г

Вода - 5 ст. ложок

Лимонна кислота - 7 крапель розчину або

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Directions

1Всипати цукор в каструлю, залити гарячою водою і перемішувати до повного розчинення.

2Потім поставити варити на сильний вогонь без помішування. Як тільки сироп почне закипати, зняти ложкою піну, що утворилася на поверхні, накрити її щільно кришкою і варити сироп до густоти.

3Перед кінцем варіння додати в сироп розчин лимонної кислоти або 0,5 ч. ложки 3% -ного оцту.

4Після варіння скропити поверхню сиропу водою, не помішуючи, і як можна швидше охолодити.

5Після охолодження злити воду з поверхні сиропу і дерев'яною лопаткою збивати сироп 10-20 хвилин, доки він не побіліє і не згорнеться у білу масу. За допомогою лопатки розім'яти помаду, підігріти до 45-55°С, весь час помішуючи, і додати ароматичні речовини.

00:00