шашлик з грибами та овочами
шашлик з грибами та овочами

Шашлик по-балканськи

  ,     ,

6 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Яловичина - 720 г філе

Олія - 50 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Печериці - 200 г

Перець червоний мелений - 15 г

Сіль

Directions

1Яловиче філе нарізати кубиками по 20‑25 г. Олію розтерти з червоним меленим перцем і потримати в ньому м'ясо в емальованому або глиняному посуді на холоді близько 1 години.

2Цибулю та шампіньйони нарізати кільцями.

3Нанизати на шампури, чергуючи, шматочки м'яса, цибулю та гриби. Скропити маринадом.

4Смажити над вугіллям, що горить.

5Готовий шашлик подавати гарячим на шампурах, посолити та поперчити за смаком. Як гарнір можна подати свіжі овочі.

00:00