відварні пампушки на гречаному борошні з часником
відварні пампушки на гречаному борошні з часником

Пампушки з часником (відварні на гречаному борошні)

    

Квітень 6, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Борошно гречане - 4 склянки

Дріжджі - 50 г

Вода - 1,5 склянки

Олія соняшникова - 0,5 склянки

Часник - 1 головка

Сіль - 2 ч. ложки

Directions

1Борошно, воду, дріжджі, сіль замісити в круте тісто та поставити на 1,5‑2 години в тепле місце.

2З тіста сформувати пампушки (маленькі кульки діаметром 3 см), відварити їх в окропі, перекласти у нагріту каструлю з олією.

3Розтерти часник із сіллю та соняшниковою олією, змішати в каструлі з гарячими пампушками.

4Подавати пампушки з борщем.

00:00