Оладки капустяні з боровиками - оладки з капусти з боровиками
Оладки капустяні з боровиками - оладки з капусти з боровиками

Оладки капустяні з боровиками / з капусти з боровиками

  ,

9 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Капуста білокачанна - 300 г

Цвітна капуста - 300 г

Морква - 1 шт. середня

Боровики свіжі - 100 г

Молоко - 200 мл

Борошно - 100 г

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт. середня

Петрушка або кріп - 1 невеликий пучок зелені

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія для смаження

Directions

1Дрібно нашаткувати білокачанну капусту. Розібрати цвітну капусту на суцвіття та порубати. Натерти очищену моркву на крупній тертці.

2Скласти овочі в каструлю. Влити молоко, додати сіль і варити 20 хвилин до википання рідини. Остудити.

3Всипати дрібно посічену зелень і чорний перець. Додати борошно, яйця і ретельно перемішати.

4Викладати тісто ложкою на добре розігріту сковороду з олією. Смажити оладки з двох боків на до золотистого кольору.

5Вимити, обсушити та почистити боровики. Нарізати очищену цибулю соломкою, а боровики - скибочками.

6Смажити гриби з цибулею в сковороді на розігрітій олії 10‑15 хвилин. Посолити та поперчити.

7Подавати оладки зі смаженими боровиками.

00:00