голубці
голубці

Голубці з м’ясом (з грибною підливою)

  ,   

12 Червня, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Капуста - 1 кг

Яловичина - 1 кг

Рис - 100 г

Цибуля - 100 г

Часник - 50 г

Сіль

Перець

Масло вершкове

ДЛЯ ГРИБНОЇ ПІДЛИВИ:

Гриби відварені подрібнені - 50 г

Борошно - 50 г

Масло вершкове - 50 г

Сметана - 100 г

Відвар грибний - 300 г

Directions

1Вирізати капустяний качан, відварити качан в підсоленій воді 10 хвилин.

2ФАРШ: М'ясо перемолоти, додати відварений рис, підсмажену цибулю, сіль, перець, тертий часник і добре перемішати.

3Капусту вийняти, розібрати, на середину кожного листа покласти фарш і загорнути.

4Голубці скласти в каструлю, залити грибною підливою і тушкувати до готовності.

5Подавати на стіл, поливши тією ж підливою, в якій голубці тушкувалися.

00:00