Паска морквяна
Паска морквяна

Паска морквяна

    , ,

30 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 кг

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 200 г

Молоко - 2 склянки

Морква - 300 г

Дріжджі - 25 г

Яйця - 5 шт.

Сіль

Directions

1Моркву очистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води (до половини об'єму, займаного морквою) і відварити під кришкою до готовності.

2Протерти відварену моркву крізь сито й охолодити.

3Додати в морквяне пюре яйця, масло, молоко, борошно та розпущені в невеликій кількості підігрітої води дріжджі, сіль, цукор. Замісити тісто і дати йому піднятися.

4Змащені маслом форми для випічки заповнити тістом наполовину і дати йому піднятися, щоб тісто заповнило форми повністю.

5Випікати паску в духовці до готовності.

00:00