суп курячий з томатом
суп курячий з томатом

Бруду з курчати

      

15 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни
185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка або курча - 1 тушка вагою приблизно 750 г

Масло вершкове - 15 г (не обов'язково)

Олія - 50 г

Кольрабі - 50 г

Цибуля порей - 150 г (не обов'язково)

Морква - 150 г

Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної зелені / 25 г

Селера - 50 г зелені

Картопля - 100 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений (не обов'язково)

Сіль

Directions

1Підготовлену тушку курчати або курки нарізати шматочками, посолити, можна поперчити. Обсмажити або потушкувати кілька хвилин в каструлі на олії або в суміші оливкової олії та вершкового масла.

2Додати томатну пасту, нарізані невеликими шматками овочі та зелень, влити 2 л води, посолити і варити до готовності.

00:00