Соус коричневий
Соус коричневий

Підлива коричнева (основа для соусу)

    

9 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 60 г

Коріння

Зелень

Цибуля ріпчаста - 60 г

Сало - 60 г

Перець чорний мелений

Сіль

Бульйон

Directions

1Нарізану цибулю, нарізане кубиками сало обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, вийняти з масла.

2Коли масло на сковороді почне диміти, всипати борошно й обсмажити до коричневого кольору, помішуючи дерев'яною ложкою.

3Поступово влити гарячий бульйон, весь час помішуючи. Додати цибулю, сало, коріння та зелень. Посолити, поперчити і варити на слабкому вогні 20 хвилин.

00:00