риба з апельсином
риба з апельсином

Хек з апельсинами

    

3 Серпня, 2019

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 800 г філе

Апельсини - 1 шт.

Борошно - 4 ст. ложки (для панірування)

Вершки 32‑38% - 1/3 склянки

Олія - 2 ст. ложки для смаження

Directions

1Апельсин очистити, розділити на дольки, запанірувати в частині борошна й обсмажити в розігрітій олії. Вийняти дольки апельсина та викласти на паперову серветку.

2Філе риби розділити на порції, запанірувати в решті борошна, обсмажити в олії з-під апельсинів.

3Потім до риби додати дольки апельсинів, залити страву вершками, довести до кипіння і тушкувати декілька хвилин, доки соус не загусне.

4Перед подачею рибу вийняти, викласти на блюдо.

Дієта для зміцнення хребта

00:00