Баранина з овочами з солодким перцем
Баранина з овочами з солодким перцем

Баранина з овочами (з солодким перцем)

  

16 Грудня, 2018

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баранина - 500 г

Картопля - 300 г

Помідори - 300 г

Баклажани - 300 г

Цибуля ріпчаста - 5 шт.

Перець солодкий - 3 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 2 гілочки зелені

Кінза - 2 гілочки зелені

Базилік - 2 гілочки зелені

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баранину нарубати шматками (по 50‑60 г). Нарізати картоплю великими кубиками, цибулю та зелень подрібнити. Баклажани, нарізані кружальцями, добре посолити.

2Укласти м'ясо в глиняний горщик або чавунець, зверху шарами щільно покласти овочі, пересипаючи зеленню. Поверх овочів розкласти сало, зрізане з баранини, або курдючне, залити бульйоном або гарячою водою, додати нарізані скибочками перець і помідори, сіль, товчений часник, лавровий лист, закрити посуд кришкою, поставити на слабкий вогонь і тушкувати до готовності.

00:00