Брускета Мадлен з білою квасолею та помідорами
Брускета Мадлен з білою квасолею та помідорами

Брускета Мадлен з білою квасолею та помідорами

    

11 Березня, 2019

Buddy Valastro. Cooking Italian with the Cake Boss

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Помідори дуже зрілі - 3 шт.

Цибуля червона - 0,5 маленької

Селера - 1 велике стебло

Сіль кошерна

Перець чорний свіжомелений

Квасоля біла, така, як каннелліні - 1 банка / 425 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки + для змащення гриля

Оцет бальзамічний - близько 1 ст. ложки + ще за смаком

Хліб італійський хрусткий - шматок 15 см за винятком скоринок на кінцях

Часник - 0,5 великого зубчика, розрізаного впоперек (за бажання)

Directions

1У помідорів видалити насіння: розрізати помідор навпіл через стебло (можна зубчастим ножем, тому що він проходить через жорстку шкіру). Брати одну половину за раз, тримати її нарізаною стороною вниз над раковиною або сміттям і обережно видалити насіння. Щоб видалити залишки насіння, промити порожнину під холодною проточною водою та послабити особливо міцні насіннини пальцями.

2Помідори нарізати крупно. Цибулю подрібнити. Селеру, обрізавши кінчик, крупно нарізати. Квасолю злити і промити.

3Хліб нарізати впоперек на 12 скибочок завтовшки 1,2‑1,3 см.

4МАНГАЛ: Запалити деревне вугілля і дати йому прогоріти близько 45 хвилин, доки воно не буде покрито білим попелом. ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ: Розігріти гриль. СКОВОРОДА-ГРИЛЬ: Нагріти на середньому вогні.

5Покласти помідори, цибулю і селеру в посудину для змішування. Додати щедру дрібку солі та трохи молотого перцю. Обережно перемішати, щоб не розламати помідори. Нетуго накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб дати суміш звільнила соки.

6Видалити пластикову плівку і обережно перемішати з квасолею. Скропити оливковою олією і оцтом і обережно перемішати. Спробувати на смак і, за необхідності, приправити сіллю, перцем і ще декількома краплями оцту.

7Змастити гриль або сковороду-гриль оливковою олією (налити олію в неглибоку миску, потім взяти довгими щипцями кухонний рушник і змочити його в олії; щипцями змастити гриль олією з безпечної відстані, працювати обережно та швидко, щоб уникнути спалаху).

8Смажити скибочки хліба на непрямому вогні (не безпосередньо над вугіллям або полум'ям) до золотистого кольору з обох боків, 1‑2 хвилин кожен бік, перевертаючи один раз щипцями,

9Вийняти хліб з духовки та за бажання натерти часником: розрізати зубчик навпіл, потім насадити незрізаним боком на виделку і використовувати її як пензлик, щоб змастити розрізаним боком часнику їжу та надати їй ніжного часникового аромату. Нехай скибочки охолоджуються.

10Щипцями перенести смажені скибочки на блюдо. За допомогою ложечки з проріззю насипати частину суміші бобів на кожен зріз.

11Подавати одразу.

00:00