грибний жульєн
грибний жульєн

Жульєн грибний

  

28 Квітня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Печериці консервовані - 1 банка

Цибуля - 1 шт.

Бульйонні кубики курячі - 1 шт.

Вода - 0,5 склянки

Сметана - 3 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Сир тертий - 3 ст. ложки

Олія

Directions

1Цибулю дрібно нарізати та трохи обсмажити в олії.

2Гриби дрібно нарізати, додати до цибулі, перемішати та трохи потомити на слабкому вогні.

3Бульйонний кубик розчинити у гарячій воді, додати рідину від грибів і перемішати.

4У сковороду з грибами та цибулею покласти борошно, акуратно перемішати, щоб не було грудочок, і тонкою цівкою, помішуючи, влити суміш бульйону та рідини від грибів. Потримати на середньому вогні 5‑7 хвилин, додати сметану та ще раз перемішати.

5Суміш розкласти по кокотницях, посипати сиром. Запікати в гарячій духовці 15 хвилин. Сир має розплавитися й утворити скоринку.

00:00