Хачапурі з листкового тіста
Хачапурі з листкового тіста

Хачапурі з листкового тіста

      ,

Жовтень 4, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Тісто листкове - 2 кг

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир сулугуні - 1 кг

Яйця - 2‑3 шт.

Сметана - 200 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Directions

1Тісто розкачати в пласт товщиною 4‑5 мм, розрізати на 10 квадратів.

2На середину кожного покласти фарш із тертого сиру з яйцями, сметаною і 2 ст. ложками масла.

3Краї квадратів з'єднати в центрі та притиснути, потім розкачати хачапурі у вигляді кола.

4Змастити хачапурі льезоном, укласти на змочене водою деко і випікати при 220°С.

5При подачі полити розтопленим маслом.

Якщо немає сулугуні, можна взяти імеретинський сир, чанах або бринзу.

00:00