Оладки гарбузові з мусом з фети та кропу
Оладки гарбузові з мусом з фети та кропу

Оладки гарбузові з мусом з фети та кропу

  

5 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гарбуз - 400 г

Борошно - 120‑150 г

Яйця - 2 шт.

Цукор

Сіль

Олія для смаження

ДЛЯ МУСУ:

Фета - 150 г

Вершки 20% - 50 мл

Кріп - 3 ст. ложки подрібненої зелені

Directions

1Очистити гарбуз від шкірки та видалити насіння, нарізати м'якоть великими шматочками. Натерти шматочки гарбуза на крупній тертці.

2Додати в гарбузову масу яйця. Всипати борошно. Додати сіль, цукор і замісити густе тісто.

3Розігріти олію в сковороді з товстим дном і смажити оладки по 1‑2 хвилини з кожного боку.

4МУС: Помістити фету в чашу блендера та влити вершки. Всипати в чашу зелень, подрібнити суміш до однорідної консистенції.

5Подавати гарбузові оладки з мусом.

00:00