Палички солоні
Палички солоні

Палички солоні

    

Серпень 8, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 350 г

Масло вершкове - 100 г

Сметана - 5 ст. ложок

Яйця - 3 шт. (в тому числі на змащування)

Розпушувач (вуглекислий амоній) - 0,5 г

Кмин

Сіль

Directions

1Борошно просіяти, змішати з вершковим маслом, додати сметану, розведений у воді вуглекислий амоній, замісити тісто, охолодити.

2Потім розкачати шаром завтовшки 3 мм і нарізати смужки 5х10 см. Смужки згорнути трубочкою, починаючи з довгого боку.

3Укласти палички на лист, змастити збитим яйцем, посипати сіллю крупного помелу та кмином. Випікати в духовці до світло-жовтого кольору.

00:00