Шашлик «Хазані хоровац»
Шашлик «Хазані хоровац»

Шашлик «Хазані хоровац»

    

9 Лютого, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Баранина - 500 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло топлене - 2 ст. ложки

Сік гранатовий - 2 ст. ложки

Гранат - зерна

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Баранину нарізати невеликими шматками, посипати сіллю, перцем, нанизати на дерев'яні шпажки й обсмажити на маслі.

2Додати нарізану кільцями ріпчасту цибулю та продовжувати смажити ще 5 хвилин.

3Полити м'ясо та цибулю частиною гранатового соку, прогрівати 5‑7 хвилин.

4Подавати шашлик, поливши залишками гранатового соку, оформивши гранатовими зернами та зеленню.

00:00