гарбуз із квасолею, перцем солодким та чилі, помідорами черрі, рисом, зеленою цибулею, шпинатом та яйцем
гарбуз із квасолею, перцем солодким та чилі, помідорами черрі, рисом, зеленою цибулею, шпинатом та яйцем

Гарбуз та квасоля чипотле з печеним яйцем

    , ,

5 Травня, 2019

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Перець чилі чипотле - 1 шт.

Гарбуз мускатний - 1 шт.

Перець солодкий червоний, грубо нарізаний - 0,25 склянки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Помідори черрі - 6 шт.

Зелена цибуля - 1 шт.

Оцет яблучний - 1 ч. ложка

Квасоля чорноока або пінто варена, або суміш - 1 склянка

Рис коричневий варений - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Шпинат - 1 склянка листя

Кінза - кілька листочків (необов'язково)

Directions

1Розігріти духовку до 400°F (200°C).

2Покласти перець чипотле у велику чашку, залити теплою водою та залишити для замочування на 10 хвилин, потім злити.

3Змішати у сковорідці очищений та грубо нарізаний гарбуз, солодкий червоний перець та оливкову олію, приправити сіллю та перцем. Запікати 15 хвилин або доки гарбуз не буде ніжним. Відставити.

4Розмолоти у кухонному комбайні помідори черрі, грубо нарізану зелену цибулю, яблучний оцет та перець чилі чіпотле. Вилити суміш у каструлю, заправити сіллю та перцем та нагрівати на маленькому вогні 5‑10 хвилин.

5Змішати з квасолею - чорноокою, пінто або сумішшю обох.

6Покласти квасолю у термостійкий посуд або сковородку, додати коричневий рис, запечені гарбуз і червоний перець. Розбити зверху яйце, накрити кришкою і поставити в духовку на 3 хвилини або доки яйце не приготується.

7Перекласти страву у чашу, потім додати шпинат і посипати листям кінзи (якщо використовуються).

00:00

Nutrition Facts

Calories425 калорій
Sodium118 мг
Protein23 г
Cholesterol213 мг
Sugar9 г
Total Fat10,5 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates54 г
Dietary Fiber11 г