Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Аристократ» пшенично-житній

    ,

2 Липня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 300 г

Борошно житнє обдирне - 100 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Масло вершкове - 30 г

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

Вода - 305 мл

Солод ферментований - 1 велика мірна ложка

Коріандр мелений - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Змішати в посуді пшеничне та житнє борошно, додати сухий солод, коріандр або інші спеції.

2Згідно з інструкцією до хлібопічки, викласти компоненти в ємність (вершкове масло, нарізане шматочками, має бути кімнатної температури).

Для хлібопічки Panasonic SD-257

00:00