Філе сьомги в беконі страви з риби здорове харчування 2 Липня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Сьомга - 4 філе Лимони - 0,5 шт. Базилік - 6 листочків Бекон - 6 скибочок Олія оливкова - 1 ст. ложка Перець чорний мелений ДЛЯ СОУСУ: Ікра червона (можна замінити штучною) - 1 ч. ложка Сметана - 150 г Лимон - 1 ч. ложка тертої цедри М'ята - 1 гілочка Directions 1Філе сьомги вимити, полити лимонним соком, посолити, поперчити, на кожен шматок риби покласти по листочку базиліка, загорнути в бекон трубочкою. 2Кожен шматок сьомги в беконі викласти в розігріту на сковорідці олію та обсмажити з усіх боків, перевертаючи. 3СОУС: Змішати сметану, ікру, цедру лимона, нарізану м'яту, збити. 4Полити соусом рибу.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00