борщ
борщ

Борщ із кропивою

    

2 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Буряк з листям - 3 шт.

Кропива - 150‑200 г

Цибуля - 1 шт.

Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки

Олія соняшникова - 3‑4 ст. ложки

Directions

1Листя буряка відокремити від коренеплоду, промити, дрібно нарубати. Буряк почистити та натерти на крупній тертці.

2Свіже молоденьке листя кропиви обдати окропом, помити та дрібно нарубати.

3Листя буряка покласти в киплячу підсолену воду разом із дрібно нарізаною цибулею, додати лимонну кислоту. У киплячий борщ додати натертий буряк, соняшникову олію, знову довести до кипіння та залишити настоюватися під закритою кришкою без вогню 10‑15 хвилин.

4Листя кропиви покласти в тарілку та залити гарячим борщем.

Антихолестеринова дієта

00:00