175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Буряк з листям - 3 шт.
Кропива - 150‑200 г
Цибуля - 1 шт.
Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки
Олія соняшникова - 3‑4 ст. ложки
Directions
1Листя буряка відокремити від коренеплоду, промити, дрібно нарубати. Буряк почистити та натерти на крупній тертці.
2Свіже молоденьке листя кропиви обдати окропом, помити та дрібно нарубати.
3Листя буряка покласти в киплячу підсолену воду разом із дрібно нарізаною цибулею, додати лимонну кислоту. У киплячий борщ додати натертий буряк, соняшникову олію, знову довести до кипіння та залишити настоюватися під закритою кришкою без вогню 10‑15 хвилин.
4Листя кропиви покласти в тарілку та залити гарячим борщем.