бульйон з фрикадельками
бульйон з фрикадельками

Бульйон із фрикадельками (з часником)

    

7 Липня, 2018

800 лучших рецептов для микроволновой печи

Ingredients

Бульйон м'ясний - 2 склянки

Яловичина - 200 г фаршу

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Яйця - 1 шт.

Рис - 1 ст. ложка

Кріп

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рис перебрати, промити. Кріп подрібнити. Цибулю та часник очистити і пропустити через м'ясорубку.

2Змішати яловичий фарш з цибулею, часником, рисом і яйцем, посолити, приправити перцем.

3Сформувати з фаршу фрикадельки невеликого розміру.

4У глибоку каструлю влити м'ясний бульйон і довести його до кипіння при максимальній потужності.

5У бульйон покласти фрикадельки та варити 2 хвилини при середній потужності.

6Перед подачею до столу посипати подрібненою зеленню кропу.

00:00