Бульйон із фрикадельками (з часником) перші страви мікрохвильова піч 7 Липня, 2018 800 лучших рецептов для микроволновой печи Ingredients Бульйон м'ясний - 2 склянки Яловичина - 200 г фаршу Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчики Яйця - 1 шт. Рис - 1 ст. ложка Кріп Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рис перебрати, промити. Кріп подрібнити. Цибулю та часник очистити і пропустити через м'ясорубку. 2Змішати яловичий фарш з цибулею, часником, рисом і яйцем, посолити, приправити перцем. 3Сформувати з фаршу фрикадельки невеликого розміру. 4У глибоку каструлю влити м'ясний бульйон і довести його до кипіння при максимальній потужності. 5У бульйон покласти фрикадельки та варити 2 хвилини при середній потужності. 6Перед подачею до столу посипати подрібненою зеленню кропу. 00:00