Яблука, запечені з родзинками та мигдалем десерти італійська кухня духовка 13 Липня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 20 mins Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Яблука Ренет (Reinette) або Голден Делішес (Golden Delicious) - 700 г Абрикоси консервовані - 80 г / ~ 0,25 склянки Родзинки - 40 г / ~ 0,25 склянки пресованих Мигдаль шматочками - 40 г / ~ 1/3 склянки Цукор коричневий - 25 г / 2 ст. ложки Directions 1Нагріти духовку до 325°F (160°C). 2Зробіть кільцевий надріз навколо кожного яблука кінчиком ножа, щоб воно не лопнуло в духовці. Вийняти серцевинку з насінням. 3У мисці перемішати родзинки з абрикосами і заповнити сумішшю кожне яблуко. Посипати коричневим цукром. 4Покласти яблука на деко, посипати зверху мигдалем і запікати ~ 15 хвилин. 00:00