кольорові сирні кульки
кольорові сирні кульки

Кульки сирні (творожні)

    

17 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) бажано з меншою жирністю та сухий - 500 г

Волоські горіхи - 500 г ядер

Сік морквяний - 2‑3 ст. ложки

Сік буряковий - 2‑3 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Кріп - зелень

Петрушка - зелень

Сіль

Directions

1Сир (творог) перетерти або розім'яти виделкою, посолити, додати видавлений через прес часник.

2Сирну масу розділити на 3 частини. В одну додати дрібно нарізані ядра волоських горіхів, нарізану зелень кропу та петрушки. Іншу частину сирної маси забарвити соком буряка, а в третю додати морквяний сік (важливо, щоб сир не став рідким). Кожну з частин сирної маси перемішати до однорідності.

3Сформувати сирні кульки, укласти на блюдо та поставити у холодильник на деякий час.

4Перед подачею прикрасити залишками нарізаної зелені.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00