169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Авокадо - 2 шт.
Сир (творог) - 100 г
Селера - 50 г зелені
Ананас - 50 г
Зелена цибуля нарізана - 1 ст. ложка
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Стебла селери очистити від грубих волокон, дуже дрібно порізати та змішати з протертим сиром (творогом) і зеленою цибулею, туди ж додати дрібно порізаний свіжий або консервований ананас, посолити, поперчити.
2Авокадо вимити, акуратно очистити від шкірки, розрізати на половинки, вийняти кісточку та частину м'якоті.
3У простір, що утворився, покласти сирну суміш. М'якоть авокадо змішати з сумішшю та викласти окремо. Зверху половинки авокадо прикрасити шматочками ананаса або долькою болгарського перцю.