буряк фарширований рисом, родзинками та яблуками
буряк фарширований рисом, родзинками та яблуками

Десерт із буряка – Буряк, фарширований яблуками, рисом і родзинками

    ,

18 Липня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Буряк - 1 шт. / 150 г

Рис - 50 г / 15 г

Яблука - 1 шт. / 75 г

Родзинки - 1 ст. ложка / 25 г

Сметана - 1 ст. ложка / 50 г

Кориця - 0,5 ч. ложки / за смаком

Цукор - 0,5 ч. ложки / 5 г

Directions

1Буряк вимити, відварити в шкірці (можна також загорнути у фольгу та запекти в духовці).

2Готовий буряк очистити від шкірки, верхівку акуратно зрізати, а серцевину вирізати, створюючи з неї чашу.

3Рис залити окропом і відварити.

4Родзинки залити окропом, відкинути на друшляк, дати стекти воді.

5Яблуко очистити від шкірки, вичистити від серцевини і кісточок, натерти на тертці або дрібно нашаткувати.

6ВАРІАНТ 1: Рис перемішати з яблуком, родзинками, корицею, цукром.

7ВАРІАНТ 2: Змішати рисову кашу з цукром, родзинками та яблуками, потім додати 10 г розтопленого масла та корицю. Вимішати.

8Нафарширувати буряк, зверху полити сметаною, запікати в духовці при 200°C 10 хвилин.

9Подавати з столу зі сметаною.

00:00