Десерт із буряка – Буряк, фарширований яблуками, рисом і родзинками десерти духовка, здорове харчування 18 Липня, 2018 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Яблоки (кулинария) Ingredients Буряк - 1 шт. / 150 г Рис - 50 г / 15 г Яблука - 1 шт. / 75 г Родзинки - 1 ст. ложка / 25 г Сметана - 1 ст. ложка / 50 г Кориця - 0,5 ч. ложки / за смаком Цукор - 0,5 ч. ложки / 5 г Directions 1Буряк вимити, відварити в шкірці (можна також загорнути у фольгу та запекти в духовці). 2Готовий буряк очистити від шкірки, верхівку акуратно зрізати, а серцевину вирізати, створюючи з неї чашу. 3Рис залити окропом і відварити. 4Родзинки залити окропом, відкинути на друшляк, дати стекти воді. 5Яблуко очистити від шкірки, вичистити від серцевини і кісточок, натерти на тертці або дрібно нашаткувати. 6ВАРІАНТ 1: Рис перемішати з яблуком, родзинками, корицею, цукром. 7ВАРІАНТ 2: Змішати рисову кашу з цукром, родзинками та яблуками, потім додати 10 г розтопленого масла та корицю. Вимішати. 8Нафарширувати буряк, зверху полити сметаною, запікати в духовці при 200°C 10 хвилин. 9Подавати з столу зі сметаною. 00:00