Баранина з квасолею та грибами страви з м'яса здорове харчування 18 Липня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Баранина - 500 г Квасоля стручкова біла - 500 г Печериці - 250 г Цибуля - 2 шт. Помідори - 4 шт. Томатна паста - 2 ст. ложки Сир тертий - 2 ст. ложки Перець червоний мелений Сіль Directions 1М'ясо вимити, очистити від плівок і сухожиль, потім нарізати на кубики. 2До м'яса додати нарізану цибулю, укласти на дно каструлі, зверху посипати сіллю та перцем. 3Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками, обсмажити в розігрітій олії, потім викласти в каструлю поверх м'яса. 4Туди ж покласти стручки квасолі, залити 0,5 л гарячої води і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин. 5В цей самий час гриби нарізати скибочками та тушкувати в малій кількості води 15 хвилин. 6До грибів додати томатну пасту, все змішати і тушкувати ще 5 хвилин. 7Додати готові гриби в каструлю з м'ясом, перемішати, посипати тертим сиром, закрити кришкою і томити ще 5 хвилин.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00