Млинниця з м’ясом і яйцями

  ,   

23 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ МОЛОЧНІ:

Яйця - 5 шт.

Молоко - 1,2 л

Борошно пшеничне - 1,8 склянки

сіль

ФАРШ М'ЯСНИЙ:

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

М'ясний фарш - 400 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Вино міцне (за бажанням) - 1 маленька чарка

Сіль

Перець

ФАРШ З ЯЄЦЬ:

Яйця

Масло вершкове - кілька столових ложок

Сіль

Directions

1МЛИНЦІ МОЛОЧНІ: Яйця змішати з молоком, додати пшеничне борошно, сіль, розмішати, щоб не було грудок і спекти тонкі млинці.

2ФАРШ М'ЯСНИЙ: Підсмажити дрібно порубану цибулину з рослинною олією, додати сирий м'ясний фарш, припустити на вогні, зняти, покласти сіль, перець, влити розтоплене вершкове масло, при бажанні - міцного вина, розмішати.

3ФАРШ З ЯЄЦЬ: Круті яйця дрібно порубати, змішати з розтопленим вершковим маслом, посолити за смаком.

4Каструлю змастити маслом, викласти дно і боки млинці, покласти шар м'ясного фаршу, закрити млинцем, потім шар яєчного фаршу, знову закрити млинцем, і так далі, поки каструля не закінчиться.

5Зверху закрити млинцем, змастити маслом і поставити в духовку, щоб зарум'янилася.

00:00