Паштетики з млинчастого тіста з ковбасою або паштетом

  ,

23 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1/2 склянки

Вода - 1/2 склянки

Борошно пшеничне - 120 г

Шпик - шматочок

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Ковбаса чайна або паштет - 250 г

Гірчиця столова - 1 ст. ложка

Відвар або сметана - 3-4 ст. ложки

Жир - 30 г

Directions

1Приготувати млинці.

2Чайну ковбасу обмити, залити окропом, відварити, зняти з вогню, охолодити, зняти оболонку, пропустити ковбасу через м'ясорубку, додати сметану, гірчицю та розтерти до однорідної маси.

3Млинці змастити начинкою, скласти навпіл і ще раз навпіл, як складають хусточки.

4Паштетики підсмажити з обох сторін в сильно розігрітому жирі до золотистого кольору.

5Укласти на блюдо, прикрасити зеленню та кружальцями помідорів.

6Подавати до прозорих супів, як гарячу закуску або основне блюдо.

00:00