Соус Каберне
Соус Каберне

Соус Каберне

    

23 Липня, 2018

500 Low-Cholesterol Recipes

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Цибуля нарізана - 40 г / 0,25 склянки

Гриби нарізані - 53 г / 0,75 склянки

Борошно - 8 г / 1 ст. ложка

Каберне совиньйон - 120 мл / 0,5 склянки

Бульйон курячий з низьким вмістом натрію - 60 мл / 0,25 склянки

Чебрець сушений - 2,7 г / 1 ст. ложка

Directions

1Розприскати на сковородку середніх розмірів оливкову олію. На середньому вогні підсмажувати цибулю та гриби до розм'якшення, близько 4‑5 хвилин.

2Додати борошно та змішати з овочами до розчинення.

3Збільшити вогонь і додати вино. Готувати 1 хвилину.

4Додати бульйон і чебрець. Готувати 4 хвилини, щоб рідина уварилася та загусла. Додати перець за смаком.

5Полити соусом стейк. стейк із соусом каберне

Цей соус чудово смакує зі стейком. Можна використовувати для соусу ту саму сковороду, в якій обсмажувався стейк, це надасть соусу додаткового аромату.

58 мг фосфору;
40 мг кальцію;
3 мг заліза;
57 МО вітаміну А;
0 мг АТФ вітаміну Е;
3 мг вітаміну С;
122 г води

00:00

Nutrition Facts

Calories87 калорій (8% від жиру, 19% від білка, 73% від вуглеводів)
Sodium14 мг
Potassium230 мг
Protein2 г
Cholesterol0 г
Sugar2 г
Total Fat0 г
Saturated Fat0 г
Polyunsaturated Fat0 г
Monounsaturated Fat0 г
Total Carbohydrates9 г
Dietary Fiber1 г