равіолі з кропивою, картоплею та цибулею
равіолі з кропивою, картоплею та цибулею

Равіолі з кропивою

    

24 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 250 г

Манна крупа - 50 г

Яйця - 3-4 білка

Олія - 1 ст. ложка

Вода - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Цибуля - 1 шт. середня

Кропива свіжа - 200 г

Картопля - 3 шт. середніх

Сіль

Перець

Directions

ТІСТО:

1Змішати борошно, манну крупу, яєчні білки, олію, воду, сіль. Перемішати, добре замісити та прибрати на 30 хвилин у холодильник.

НАЧИНКА:

1Дрібно нарізати середню цибулину й обсмажувати її на сковороді в олії 1 хвилину.

2Свіжу кропиву обдати окропом, як слід промити, нарізати, додати до цибулі, посолити, поперчити, трохи обсмажити, потім перекласти в миску, остудити та поставити у холодильник.

3Відварити картоплини, очистити, розім'яти та додати до кропиві та цибулі.

РАВІОЛІ:

1Тісто дістати з холодильника, розкачати тонким шаром.

2За допомогою склянки вирізати з тіста кружальця, покласти в кожен з них по 1 ч. ложці фаршу, скласти навпіл, а краї защипати. Дати трохи підсохнути.

3Потім покласти равіолі в киплячу підсолену воду і варити, доки не спливуть.

4Покласти равіолі на тарілку та полити соком, що залишився після смаження грибів (?).

Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00