Чахохбілі з яловичини / яловиче
страви з м'яса грузинська кухня здорове харчування
24 Липня, 2018
50 рецептов грузинской кухни
169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина жирна - 500 г
Цибуля - 3‑4 шт.
Помідори - 500 г
Перець гіркий - 1 стручок
Часник - 0,5 головки
Сіль
ВАРІАНТ 1:
Кінза - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені
Петрушка - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені
Базилік - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені
Чабер - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені
ВАРІАНТ 2:
Олія - 3 ст. ложки
Петрушка - 3 гілочки
Кінза - 3 гілочки
Кріп - 3 гілочки
Directions
1Яловичину нарізати шматочками і обсмажити в каструлі без додавання жиру (варіант 1) або в розігрітій олії (варіант 2).
2До м'яса додати нарізану цибулю і смажити на невеликому вогні ще 10 хвилин.
3Потім посолити, додати ошпарені, очищені від шкірки і нарізані помідори, товчений часник і стручковий перець - нарізаний смужками (варіант 1) або товчений (варіант 2), додати трохи води, тушкувати 15‑20 хвилин.
4Потім додати нарізану зелень, довести до кипіння і вимкнути.
5Перед подачею можна посипати нарізаним кропом.
Дієта для поліпшення пам'яті