Соус грибний зі сметаною соуси 25 Липня, 2018 Энциклопедия русской и европейской кухни Ingredients Готовий грибний соус - 500 г або Бульйон грибний - 400 г Гриби сушені - 30 г Борошно пшеничне - 30 г Жир - 40 г Цибуля ріпчаста - 200 г Масло вершкове - 25 г Перець чорний горошком Лавровий лист Сіль Сметана - 150 г Directions 1Білу гарячу пассеровку з'єднати з гарячим грибним бульйоном, розмішати для утворення однорідної маси, кип'ятити 15‑20 хвилин і процідити. 2Потім ввести спасеровану цибулю, після чого покласти тонко нарізані відварені гриби, перець горошком, лавровий лист, сіль і все варити 10‑15 хвилин. 3У готовий грибний соус додати сметану, розмішати та довести до кипіння. 4Подавати соус до картопляних котлет, зраз і запіканок. 00:00